ثبت شرکت | موسسه ی تکسفیر ثبتی حقوقی تکسفیر
ثبت شرکت
شرکت زمانی تشکیل می گردد که دو یا چند نفر سهامدار یا موسس باهم اجتماعی را برای رسیدن به غایت و هدفی مشترک تشکیل دهند.پیوند تجاری بین سهامداران و شرکا که میتواند تجاری یا غیر تجاری باشد در اداره ی ثبت شرکت ها ثبت خواهد شد..
سهامداران یا شرکا میتوانند شخصیتی حقیقی یا حقوقی داشته باشند.هر شرکت باید موضوع و قالب تجاری مشخصی را دارا باشد و سپس شروع به فعالیت نماید.
رزرو اسم برای ثبت شرکت ها
ثبت شرکت ها مطابق با برخی قوانین پیش می رود و می توان شرکت را بدون نام یا با نام ثبت کرد، در حالی که یک شرکت غیر انتفاعی باید دارای نام باشد. هنگامی که شرکتی بدون نام رزرو شده ثبت می شود، شماره ثبت شرکت به طور خودکار به عنوان پسوند نام شرکت می شود. این مورد یکی از سریع ترین راه برای ثبت می باشد. چنین شرکتی ممکن است با نام تجاری معامله کند، یا ممکن است برای افزودن نام رزرو شده در مرحله بعد درخواست دهد.
در این مورد، شرکت ابتدا باید نامی را رزرو کرده و سپس برای تغییر نام اقدام کند، که به معنی تغییر در یادداشت مشارکت (MOI) آن است. شما
می توانید بین 1 تا 4 نام در هر فرآیند ثبت نام شرکت ها درخواست دهید، هزینه هر درخواست رزرو نام 50 ریال است و از آن جا که به عنوان هزینه تشکیل پرونده در نظر گرفته می شود و نه هزینه اداری، قابل استرداد نیست. درخواست رزرو نام شما فقط با تأیید کتبی از CIPC در قالب CoR9.4 ثبت یا رزرو می شود. رزرو نام برای 6 ماه معتبر است و در این مدت باید از آن در ثبت شرکت ، تعاونی یا تغییر نام شرکت استفاده کرده باشید.
برای خواندن مطالب درمورد خرید شرکت میتوانید:
هدف از ثبت شرکت چیست؟
با ثبت شرکت میتوانید به راحتی در مناقصات و مزایدها شرکت کنید و از این طریق فعالیت حرفه ای تری داشته باشید و سطح کیفی خدمات و محصولاتتان را ارتقا دهید در نهایت موفقیت حاصل کنید.
شما با ثبت شرکت خود میتواند در راستای قوانین تعریف شده برای تجارت حرکت کنید و بصورت کاملا قانونی با شرکت ها و موسسات دیگر قرار داد عقد کنید و کسب و کارتان را به راحتی گسترش دهید.
لازم به یادآوری است برای اینکه شرکتتان را به ثبت برسانید باید به اداره ی ثبت شرکت ها مراجعه کنید و جهت بررسی و انجام امور و فعالیت های حقوقی شرکتتان نیازمند یک مشاور ثبتی و حقوقی خواهید بود که در این مسیر همراهتان باشد.
استعلام ثبت شرکت ها
تمام داده های ثبت کسب و کار به طور خودکار برای بررسی و تأیید به شش وزارتخانه و نهادهای دولتی ارسال می شود. در گذشته برای ثبت شرکت باید از سه یا چهار موسسه عبور می کردیم، اما اکنون می توانیم وارد وب سایت شویم، تمام مدارک مورد نیاز را تکمیل کرده و حداکثر تا هشت روز منتظر بمانیم.
اگر به دنبال ثبت مشاغل و استعلام آن ها هستید، ثبت ملی مشاغل انتخاب شما است. ثبت ملی کسب و کار اطلاعات بیش از 10 میلیون مشاغل، شرکت ها، علائم تجاری و مارک های بریتانیایی را ارائه می دهد و شما می توانید بعداً درج کنید. اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار خود هستید، پایگاه داده ما می تواند به شما بگوید که چه نام هایی انتخاب شده اند و چه نوع رقابت در صنعت انتخابی شما وجود دارد، یا اطمینان حاصل کنید بعد از استعلام ثبت شرکت هیچ کسب و کار دیگری نام شرکت شما را انتخاب نمی کند. نامه استعلام باید مختصر و دقیق باشد، هدف اصلی آن جلب اطلاعات دقیق تر از آن چه که در فروش اصلی گنجانده شده بود، است.
مزایای ثبت شرکت عبارتند از :
چه نوع شرکتی برای ثبت انتخاب کنیم؟
شرکت های سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود امروزه از لحاظ محبوبیت و مرسومیت و تداول در ثبت از میان بقیه ی شرکت های تجاری، جایگاه بهتر و بالاتری دارند و اگر بخواهیم دقیق تر نگاه کنیم باید بگوییم که بین این دو نوع شرکت نیز شرکت سهامی خاص محبوبیت و اعتبار بیشتری را توانسته کسب کند شایات ذکر است که مراحل ثبتش نیز به نسبت شرکت با مسئولیت محدود کمی پیچیده تر خواهد بود.با همه ی این موارد باید گفت که این هیئت مدیره ی شرکت هستند که نوع شرکتشان را برمیگزینند در ادامه ی مطلب با راه های ثبت شرکت بیشتر آشنا خواهید شد.
مراحل ثبت شرکت ها در سامانه irsherkat.ssaa.ir
برای ثبت شرکت لازم است که مراحلی را پشت سر بگذارید موسسه ثبتی و حقوقی تکسفیر در این مسیر همراه شماست تا با هزینه ی کم و در کمترین زمان به هدفتان برسید.برای آنکه به شرکتتان اعتبار ببخشید باید نسبت به ثبت آن اقدام کنید . بدیهی است که بعد از ثبت شرکتتان امور و فعالیت هایتان نظم خاصی به خود میگیرند و با تنظیم اساسنامه و شرکتنامه میزان سرمایه ی اعضا و حدود وظایف هرکدام مشخص می شود و از مواجهه ی شرکت با مشکلات حقوقی تا حدودی جلوگیری میشود.
- اولین گام پیدا کردن شریک مناسب است.بهتر است برای این کار شخصی را برگزینید که به او اعتماد دارید زیرا میزان مسئولیت و حق رای شرکا در بعضی از شرکت ها بسته به میزان سهامشان است پس باید فرد منتخب با شما هم عقیده باشد.
- در گام دوم باید وارد سامانه اداره کل شرکت ها همچنین موسسات غیر تجاری شوید سپس اطلاعات خود را در کادر مربوطه ثبت کنید.
- گام سوم مربوط به نام شرکت است که اهمیت زیادی نیز دارد .ابتدا وارد مرحله نام درخواستی شوید سپس نام منتخبتان را بدون ذکر کلمه ی شرکت وارد سامانه کنید(5 اسم را از قبل انتخاب کنید که در صورتی که اسم اول تایید نشد بقیه اسم ها مورد بررسی قرار بگیرند.) سپس باید مدت شرکت که میتواند محدود یا نا محدود باشد را به همراه موضوع شرکت وارد کنید.
- گام چهارم وارد بخش اطلاعات مرکز اصلی شوید و سپس آدرس دقیق محل اقامت شرکت را درج کنید (اگر برای راه اندازی شرکت خود محل مشخص و دقیقی را نخریدید یا اجاره نکرده اید می توانید آدرس محل زندگی و اقامت یکی از شرکاء شرکت یا خودتان را وارد سامانه کنید تا مدارک از سازمان ثبت مستقیما به آدرس درج شده ارسال گردد.) سپس وارد بخش سرمایه شخص حقوقی شوید بعد در آنجا حداقل سرمایه ی شرکت را براساس نوع شرکت درج کنید.
- در پنجمین گام وارد قسمت اشخاص شوید و اسم و کد ملی کلیه ی شرکاء را وارد کنید . در قسمت مربوط به سمت اشخاص باید سمت همه ی اعضا را اعم از اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل و… همراه با تاریخ آغاز به کارشان را وارد کنید.
- گام ششم باید میزان سرمایه ی هر کدام از شرکا را مشخص کنید و سپس اطلاعات مربوط به نماینده ی شرکت به همراه حدود اختیاراتش را ثبت کنید.
- گام هفتم ثبت کردن شعبه است که به این معناست که اگر شرکت شعبه داشته باشد باید اطلاعات آن شعبه را ثبت کنید در غیر اینصورت از این گام میگذریم و نکته ی قابل ذکر این است که نام شعبه نباید شبیه به شرکت اصلی باشد و در نام آن کلمه ی شعبه آورده شود.
- گام هشتم وارد قسمت انتخاب ماه و روز و سال مالی شوید سپس تاریخ را ثبت کنید و از بین اسم های روزنامه ها روزنامه ای را انتخاب کنید که نام شرکت شما باید در آن چاپ شود .
- در گام نهم صورت جلسه مؤسسین شرکت و هیئت مدیره را انتخاب کنید و آن را تایپ و تکمیل کنید سپس متن اظهارنامه و تقاضانامه را ثبت کنید.بعد روی دکمه دریافت متن اساسنامه کلیک کنید و اطمینان حاصل کنید که اطلاعات وارد شده صحت دارند .متن شرکتنامه نیز همین شکل قابل اصلاح می باشد.
- گام آخر تکمیل مدارک شما خواهد بود که در ادامه به آن می پردازیم.
سوالات متداول
هدف از ثبت شرکت چیست؟
با ثبت شرکت میتوانید به راحتی در مناقصات و مزایدها شرکت کنید و از این طریق فعالیت حرفه ای تری داشته باشید و سطح کیفی خدمات و محصولاتتان را ارتقا دهید در نهایت موفقیت حاصل کنید.
مزایای ثبت شرکت چیست؟
معاملات سودمند تر
شرکت در مزایدات و مناقصات
فعالیت بطور رسمی
بهرمندی از حمایت های قانون
بدست آوردن اعتماد مشتریان
مراحل ثبت شرکت
انتخاب موضوع برای شرکت
انتخاب نوع شرکت
تعیین مدت فعالیت شرکت
تعیین میزان سرمایه اولیه ی شرکت
انتخاب مرکز اصلی شرکت
تهیه مدارک مورد نیاز و ارائه